Hemfärd

Hemresan blir i kväll. Nu börjar jag verkligen sakna mina hjärtan där hemma!

Uppdatering

Jag har vart riktigt dålig på att uppdatera här på bloggen och för att det inte ska kännas så "motigt" att börja igen så ger jag en kort uppdatering om vad som hänt den senaste veckan.

Nacken blev bättre, istället började magen krångla (magknip). I onsdags morse åkte jag in till akuten och det visade sig vara blindtarmsinflammation. Julen hade vi ju tänkt fira i Finland med syster & co, men de planerna gick ju i stöpet. Operationen gick bra och jag fick komma hem redan på torsdags morgonen. Grankullagänget bestämde sig för att komma till oss och fira jul istället :) I går tog jag ett hastigt beslut och följde med dem tillbaka. Jag vet inte när jag ska resa hem igen.. Före nyår i alla fall!

Usch och fy för det här inlägget, det blev riktigt dåligt.Nu har jag i alla fall gjort en uppdatering, så bloggångesten är dämpad en aning...




Änglakola


Fortfarande nackspärr

Det blev ingen uppdatering i går då det var lite inloggningsproblem på kvällen.

Nacken är fortfarande dålig och burana+panadol hjälper inte och diapam som jag också fick utskrivet, har jag inte vågat äta. Jag har även prövat att smörja med hästliniment och att ligga på spikmattan men inget av det gör att det känns bättre.

Bara klagaklagaklaga.. Uppdaterar senare om jag är på bättre humör!

OnePiece

Detta plagg verkar finnas på mångas önskelistor i år...
Är det bara jag som inte gillar?
OnePiece Green & yellow zip

Bild tagen från www.onepiece.no

Nackspärr

Jag har haft tider bokade hos kiropraktorn, men av olika anledningar avbokat. Nu har jag glömt bort att boka in en ny tid och tji fick jag för det i morse! Hela dagen har jag gått runt med en ordentlig nackspärr och inte blir det bättre heller.


Hårborttagning

Nej, orakade ben har jag inte. Det var dags för J att minska lite i huvud-omkrets...


Så gick det..

Ångesthögen har minskat med ungefär en tredjedel.. Resten av min vakna tid i dag ska jag spendera i soffan tills tvättmaskinen är klar, därefter duschen! Chokladplattan då? Den förblev oöppnad *stolt* :)

Ångesthögen

Efter några veckors sparande känner jag nu att det är dags att ta itu med ångesthögen. Varför kan jag bara inte mappa in med en gång?



Återkommer med uppdatering om hur det går, det finns nämligen en oöppnad chokladplatta i köket...


Julfest

Julfesten i går var riktigt rolig! Jag lovade att visa bild på klänningen, vilket jag kom ihåg då jag kom hem i natt. Bildens kvalité är därför inte den bästa, jag var ju inte helt nykter om vi säger så...



Jag bjuder också på en bild från festen





Fredagskvällen

Ser på Idol med två, av mina tre, syskon ♥


Julgodismonster

Knäcken som jag kokade i söndags (!) är slut! Jag är nog allt en riktig gottegris!


Julklappar

Jag tänkte försöka satsa lite mer på julklapparnas utseende i år och passade därför på att köpa lite finare band och sånt i Sverige. Nu står jag här med stämplar, sigill, rött band, blått band, gulfärgat band, glitter, glitterpenna och har tusen idéer i huvudet men som inte blir till någonting! Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska använda till vilket paket. Hittills har jag paketerat in fem klappar (+ en ompaketering) och är inte nöjd med en enda! Det blir allt annat än vad jag tänkt mig.

Shopping-bakis

Ett snabbt inlägg bara, i dag är jag dundertrött! Mamma och jag var nämligen till Täby i går och julklappshandlade (kan jämföras med en lång natts festande, i synnerhet om man jobbar dagen efter). Nu har jag bara några enstaka klappar kvar! Jag var på jakt efter en julfestklänning att ha på mig på lördag, men om jag var för kräsen eller om det var dåligt utbud vet jag inte. Jag hittade i alla fall ingen klänning som jag ville ha. Jag hittade en jättefin klänning i en av klädbutikerna här hemma i stället! Jag låter er vara nyfikna och bjuder på bild efter julfesten...

Marknad

Nu ska vi (jag och Shezi) promenera in till stan tillsammans med Katja och barnen. Det är nämligen julmarknad på torget. Hoppas någon säljer varm glögg!

Förresten, brukar er frilla också se ut så här då ni stiger upp på morgonen?


Granen

Lovade ju att fota granen, så jag passade på i dag då jag var hemma ...






Jag knåpade ihop en adventsljusstake också



Väldigt enkel, men riktigt fin!

Färdig!


Frustration

Aaaaaaaahh! Pepparkakshuset vill inte som jag vill!

Jag tänkte i alla fall försöka...


Lämnade ni ingen kaka kvar åt mig?


Jag måste väl passa på då husse fortfarande sover!


Man måste ju prioritera

Jarkko och jag stod och plockade ur matkassarna tidigare ikväll då jag i misstag häver ner en av chokladplattorna varorna som självklart landade på min stortå och studsade ner i Shenzis vattenskål. Det enda jag fick ur mig var en massa "aaaaaaahh", "oooooohh" och "helveteeeeeee". Jarkko stackarn visste inte vart han skulle ta vägen och satte sig på huk bredvid mig och sög in luft mellan tänderna och lät "sssshhh". Till slut kunde jag säga en hel mening, "aaaaah helvete vad det gör oooont, rädda chokladen!"

Kan det verkligen stämma?!

De senaste dagarna och nätterna har det varit rätt så kallt ute, mellan 7-15 minusgrader. Inne har vi haft omkring 18 grader.

Kan någon förklara hur det kommer sig att vår termometer ser ut så här i kväll (jag ser då ingen logik i det):


Back in business!

Efter några veckors uppehåll från joggningen drog jag med mig rumpan från soffan för att springa på bandet på gymet. Efter 15 minuter satte jag händerna på "puls-sensorerna" (eller vad de nu heter)... Förstås var jag ju i sämre kondition nu än för några veckor sedan, men att det skulle stå "running is not recommended" trodde jag aldrig! Snabbt bort med händerna och hoppas att ingen annan bredvid han se vad som stod på displayen! Jag kände mig dock inte lika trött som bandet verkade tycka att jag var, så jag sprang 15 minuter till.


RSS 2.0