En dag för sent!

Efter några jobbtimmar på stranden i dag kan jag tyvärr inte säga bättre sent än aldrig. Att jag inte lär mig!




Har den pistol eller hölster?

Under kvällslångisen i dag mötte vi två äldre män med varsin tax. Vi stannade och lät hundarna hälsa på varandra. "Har den pistol?" frågar en utav männen. "Eeh... Va?" Jag står som ett frågetecken. "Ja, har den hölster?" fortsätter han. "Eh.. Hmm.. Näe?" Jag står och känner mig som ett fån. "Alltså är det en hane eller tik?" Kunde han bara inte ha skippat metaforerna och talat klarspråk från början?

Midsommarmat

Jag längtar till i morgon... då vi får äta resterna från i dag!


Svårt att komma till skott

Kan inte någon försöka peppa mig så jag skulle få de där %¥*^%#~}#% gardinerna färdiga någon gång! Snart har vi bott en månad i huset utan att jag fått tummen ur...

Seg-söndag

Vi har haft Stockholmsbesök (två av Jarkkos vänner) här hela helgen. Vilka killar alltså, haha! Jag kan inte minnas när jag skrattat så här mycket senast! Efter en riktigt rolig utekväll (utenatt) kom vi i säng först vid 5-tiden i morse. Trots nyktert huvud är jag hur trött som helst i dag och skulle redan nu kunna gå och lägga mig för natten.

Får vem som helst bli läkare nu för tiden eller?

Nu har jag fått antibiotika, men läkaren var allt annat än kompetent! "Om du tar en tablett tre gånger om dagen, i tio dagar... Blir det 30 tabletter då eller?" Jag får väl hopparade den biter helt enkelt.

Dumt huvud får kroppen lida

Shenzi hade kompisbesök i går, närmare bestämt dobermannen Kallu. De leker så bra tillsammans! Ganska snart efter att de börjat leka i köket/vardagsrummet märker jag att Nala (katten) ligger på köksbordet och stirrar på dem med stora ögon. Dum som jag var är tar jag henne i famnen och börjar bära bort henne. Jag hinner bära henne en liten bit innan hon hugger tag ordentligt i fingret på mig och klöser mig på både arm och händer. Aaaah, vilken smärta! I det här fallet får jag dock skylla mig själv. I dag gör det fortfarande riktigt ont och det är rätt svullet så det blir nog ett telefonsamtal till hälsocentralen. Om jag inte minns helt fel tog jag stelkramssprutan för några år sedan... tror jag...


Det finns ingen återvändo för nu är allt bokat och klart!

Den som följt med bloggen kommer säkert ihåg den här bilden, min allra första joggingur inför Kanonloppet 2011.



Nu blir det dock inget Kanonlopp för varken mig eller syrran, däremot har vi anmält oss till Tjejmilen 2011 (i Stockholm). Heja, heja!


Den som söker han finner, eller hur var det nu?

Kameran är upphittad och är åter i bruk!











Nu har ni fått en liten glimt av hur det ser ut hemma hos oss. Som ni säkert ser finns det t ex inte några gardiner än och det är mycket annt som fattas och behöver fixas. Vilken tur att det är sommar och jag snart har semester!

En sista bild på mig själv ifall någon glömt hur jag ser ut. Under tiden som jag varit "borta" har jag ju trots allt blivit ett år äldre och färgat håret...





Ibland överraskar han

Jag blev rejält överraskad i går då jag kom hem från jobbet. Jag hade nämligen bett Jarkko städa undan lite i grovköket och att han skulle plocka undan lite annat som också låg framme här hemma. Några av mina arbetskompisar skulle nämligen komma över en sväng innan kvällens personalmiddag. Vad jag inte hade förväntat mig var att han också hade städat ur hela datarummet (det var proppfullt med grejer då jag åkte hemifrån på morgonen)och fått datorn på plats, plockat undan lite på övervåningen och dessutom hittat vår badrumsmatta och satt fram den! Är han inte alldeles underbar?



Min kamera är fortfarande på vift bland flyttlådorna. I helgen ska jag se vad jag kan göra åt saken!

Datorn är fortfarande inte uppackad...

Jag skulle verkligen vilja visa bilder inifrån huset, men vi har fortfarande inte fått upp datorn... Så snart datorn är på plats ska jag visa er! Eller nej förresten, jag måste hitta min kamera först.

Diskmaskin

Det blir tyvärr bara korta uppdateringar nu den närmsta tiden, vi har så mycket att rusta med här hemma! En sak bara... Behöver jag berätta hur lyxigt det känns att ha en diskmaskin som gör jobbt åt en?

RSS 2.0