Dåligt minne

Oj, oj vad denna väska fått mig att svära över mitt dåliga minne! Den har varit spårlöst försvunnen i över ett år och jag har inte kunnat minnas var jag har lagt den. Jag hittade den faktiskt en gång och jag minns hur glad jag blev men också hur stressad jag var just då och tänkte "ja men nu vet jag ju var den är i alla fall!" Lika snabbt som jag hittade den försvann den från mitt minne... I kväll hittade jag den på nytt och nu ska den minsann inte läggas undan, nu ska den användas! Undrar vad jag ska göra med de bortglömda pengarna som låg inuti väskan?


Äntligen ses vi igen, underbara förkylning!

Kunde jag inte fått vara frisk en månad åtminstone?


Nu vill jag faktiskt inte ha mer slaskväder

Bild på hur huset ser ut i dagsläget får ni i helgen! Tillsvidare underhåller jag er med en bild som får mig att vilja spola förbi denna slaskiga tid och hoppa direkt till sommaren...


I väntan på flytt

Det händer inte särkilt mycket just nu. Vi går egentligen bara här hemma och väntar och väntar på att få flytta in i huset... Snart får vi äntligen börja packa!

Så här såg det ut två dagar innan julafton:


Utomhussäsongen har börjat!

Jag är svettig men nöjd efter årets första utomhusrunda!


I dag blev det så här




Jag köpte lite vår

De här vårfyndade jag i lördags:






Många val

Det är mycket nu. Köksfläkt hit och vindstrappor dit. Det ska väljas klinkers och kakel, tapeter och målarfärg. Spis, kyl, frys, ugn, häll..... Listan kan göras hur lång som helst! Om jag har någon ork kvar i kväll ska jag visa lite av det jag hittade inne i stan i lördags.


Godmorgon på er, nu drar jag till stan!


Vårtecken eller trots?

Antingen har denna stackare inte förstått att det fortfarande är minusgrader och snö på marken eller så orkar den helt enkelt inte sova längre och trotsar hellre kylan.


Snart 24 och redan början till silverkalufs

Jag skulle kunna ljuga och säga att det är ett morrhår, men jag känner att jag måste vara ärlig och visa sanningen för er.







1000-bitars

Här är mitt (och även mammas) nya projekt:





Kan någon (inte du syrran) gissa motivet?


Kameran är på laddning

Grönsaksblandning med oliver, linser och couscous. Det låter rätt tråkigt men oj så gott det blev! Jag tänkte visa en bild på skapelsen men batteriet i kameran var slut. Jag laddar den nu, så jag i morgon kan visa er mitt "nya" projekt!

Klaustrofobi i blomkrukan

Det var nog på tiden att den här stackars blomman fick en större kruka...


Man ska hålla det man lovar...

Med risk för stavfel ger jag endast en bild på kvällens "aktivitet".


Ålandsflytt

Nu har jag fått hosta också. Förmodligen bröt inte den förra förkylningen ut ordentligt, så det blir väl en rejäl omgång nu istället!

Jag har tagit semester från jobbet i dag för att kunna hjälpa till med att packa upp flyttgrejer, nu har nämligen syster & co flyttat till Åland. Herreguuuuud vad de har grejer, det tar aldrig slut!

Jag har varit lite dåligt med att lägga upp bilder, men jag kanske kan lova ett bildinlägg lite senare i dag...


Det kan inte vara sant!

Hur kan jag bli förkyld igen? Jag har ju bara varit frisk i en och en halv vecka!


Jag hinner inte riktigt med...

Förlåt att jag försummar er, hörrni. Jag har fullt upp. Just nu hämtar jag andan i 5 minuter, sen ska jag träna!


Äntligen fredag!

Sittandes i soffan med mystofflorna på, framför Let's dance, tänker jag nu inte lyfta ett finger till i kväll! Jag har allt jag behöver: en skål med honungsmelon, ett glas cola och en mysig hund bredvid mig.


Bättre resultat än jag först trodde

Efter en dags träningspaus fortsatte jag i dag med en "runda" på löpbandet. Jag sprang och sprang och sprang och det kändes verkligen som om jag inte kom någon vart, det gick riktigt trögt. Efter 3.5 km var jag på väg att ge upp men satte sedan upp målet att jag nog minsann skulle springa 4 km. Sagt och gjort! Efteråt, medan jag stod och putsade av bandet, såg jag en lapp på väggen där det stod 1 miles = 1,6 km. Inte undra på att det kändes som om jag höll på att springa ihjäl mig. Jag sprang ju för tusan inte 4 km utan 6,4!


Tiden bara rann iväg!

Jag hade faktiskt planer på att skriva åtminstone ett inlägg i dag, kanske till och med två. Nu är det så att tiden bara försvann och det är nu dags för mig krypa ner i sängen. Håll tummarna för att morgondagen är några timmar längre!

RSS 2.0