Taggad

Nu kan det väl inte annat än gå åt rätt håll? Nu ska jag banne mig komma igång med träningen igen och inget ska få stoppa mig! Nu är både blindtarm och visdomständer borta och förkylningen har precis gett sig iväg, så det borde väl vara lugnt nu ett tag? Med min tur lär väl blindtarmen växa tillbaka...

Tidningssamlare?

Vadå tömma tidningsstället? Det får säkert plats några till!


Jag har bara mig själv att skylla

Jag tänkte vara ekonomisk med fredag-lördag-colan och köpa Pirkka. Jag snåljåpen ångrar det rejält!


Fynd

Se vilken fin glasburk jag fyndade häromdagen! Den kommer inte fått någon speciell plats här i lägenheten, men i huset kommer den stå framme och vara fylld med småkakor! Ska bara kläcka en idé om hur jag ska kunna hålla den fylld...


Dags att smöja in händerna?


Godisletare

Det var då äntligen på tiden att du var och storhandlade matte! Som jag har längtat att få leta i påsarna! Finns det något gott till mig?


Måste jag lämna mystofflorna hemma då jag åker på jobb?


Läsperiod

Sängen lockade ovanligt tidigt i går, redan klockan nio. Jag struntade därför i bloggen och kröp ner under täcket och läste slutet av HH. Jag måste ha förträngt mycket av boken, för jag kan inte minnas att jag läst slutet tidigare... Nu har jag börjat läsa boken "hÅPaS dU trifs bra i fengelset" av Susanna Alakoski. Jag tror jag ska gå i säng tidigt i kväll igen. Vad skönt  det är att ha kommit in i en läsperiod igen, det var längesen nu. Det är så avkopplande att läsa innan jag ska sova!


Betyg

Jarkko kom nyss hem och smakade på energikakan. Han gav den betyget 4 tummar upp av 10 möjliga med kommentaren "det där var nog inge vidare hörru".

Energikaka

Jag läste ett recept på energikaka i en tidning som lät riktigt gott. Klart det måste testas! Sagt och gjort. Resultatet blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Ätbar, men inte bjudbar.


Wanna be my BFF?

Nu är det bara 4 ½ månad kvar till inflyttningsdatum! Vem kommer och målar i sommar? För den som inte vill måla finns det andra uppgifter! Som ett barn på jobbet brukar säga: Du är inte min bästa kompis om du inte gör det!

När trollmor har lagt de elva små trollen


Pizza med Cristine

I dag kommer Christine hit och umgås. Vi ska laga pizza och ha fredagstrevligt (nej älskling, du behöver inte vara orolig). Kanske jag lyckas lura henne att se på Let's dance!

Vit lögn eller rakt på sak?

Vi tog med lite blommor från Grankulla, så syster & co själva inte skulle behöva släpa dem då de flyttar till Åland. Av de sju blommor vi tog hem har nu mamma åtagit sig att ta hand om fem av dem. Jag har eventuellt lite planer för de övriga två... Eller åtminstone den ena. Jag håller på och överväger om jag ska dra en vit lögn för syrran och säga att den ena blomman har dött, så jag själv får behålla den. Eller ska jag helt enkelt säga att den nu är min? Vad tycker ni? Är den inte frodig och fin? Fin kruka har den dessutom!




Läser HH igen, nio år senare

Det har varit tyst här ett tag igen, jag vet. Jag har inte riktigt haft någon ork till blogga. Jag är fortfarande lite krasslig. Det halsonda har nu övergått i en liten förkylning som inte riktigt vill bryta ut. Med min tur lär den väl göra det nästa vecka då jag har semester.

I och med resan förra helgen och de senaste dagarna då jag inte kunnat träna har jag börjat läsa en bok, Hella Hells bekännelser, skriven av Unni Drougge. Jag har läst den en gång tidigare då jag gick i högstadiet. Nu när jag läser den igen, sisådär 9 år senare kan jag för allt i världen inte förstå hur jag kunde läsa den i så ung ålder. Jag sitter ju för tusan här och är generad när jag läser den, haha! Trots det kan jag ju inte sluta läsa, Unni skriver ju så bra, trots sitt grova språk i just den boken... Tror minsann jag ska ta och läsa igenom hennes böcker en gång till!


Ice woman

Jag tänkte passa på och gå på långis direkt efter jobbet i dag, då det fortfarande "bara" var 11 minus. Tanken var god, men det blev dock bara en halvtimmes promenad då vinden bet ordentligt i kinderna! Is i håret fick jag också. Jaja, jag vet att det finns några därute som har 19 minus.


Jag skulle aldrig ropat hej...

Jag trodde min otur var över och att jag kunde börja leva ett normalt liv igen, men tji fick jag! Nu har jag fått ont i halsen, så jag har väl förkylning eller något liknande på gång. Hoppas bara jag är på benen i morgon så jag kan gå på kalas och äta godsaker! Ni har säkert redan listat ut att jag är en godisråtta...


Uppvaktad

Gissa om jag blev glad då jag kom hem i går och fick se den här fina tulpanbuketten!


Ge mig fredag!

Vi har varit på vift även denna helg. Den här gången lämnade vi Shenzi hemma med "mormor" och åkte till Grankulla och var barnvakt. Jag är aptrött och vill bara gå och lägga mig och sova, helst 5 timmar till! Yes, äntligen måndag!

Fredagsmorgon


















Det finns inga dåliga väder, bara då.... Eller jo, det finns det.

Vorde det inte för Shenzi hade jag aldrig gett mig ut i denna snöstorm. Nu hade jag ju då inte riktigt något val... Jag lyckades till och med släpa med J!


Smulor

Tänkte lägga upp en bild på de smarriga äppelkaksbitarna som Jarkkos mamma skickade med oss då vi åkte hem från Stockholm. Tyvärr så hann jag inte riktigt det... De var alldeles för goda!






Stockholmsvisit

Vi har varit i Stockholm hela helgen, därav mitt blogguppehåll. Bland annat var vi och hälsade på Jarkkos syster och hennes orm, Elmeri.







Det var underbart väder på lördagen och solen värmde så pass mycket att nästan all snö försvann. Vilka vårkänslor! Dessa försvann dock i morse.


Mini"semester"

Det har varit lite dåligt med inlägg här den senaste tiden och det lär inte bli bättre de kommande dagarna. Troligtvis är jag tillbaka med massa nya och roliga inlägg (jag kan ju alltid hoppas) antingen på måndag eller tisdag. Kanske ett inlägg senare i kväll, men sen är det banne mig stopp!


Här är halsbandet, syrran!




Saknad

Jag visste att den skulle komma så småningom, försäkringsräkningen vi har på Pumba. Jag hade dock inte räknat med att den skulle komma med posten i dag. Jag trodde jag hade accepterat att han inte skulle komma hem mer, men nu när vi helt plötsligt står inför valet att ha kvar försäkringen eller inte känner jag att jag fortfarande hoppas. Det spelar ingen roll om du väcker mig på natten med ditt skrapande eller om du klöser sönder soffan, jag vill ju att du ska komma hem!


RSS 2.0