Ute ur lägenheten!

Nu är vi äntligen ute ur lägenheten! Det här blir alltså första natten i huset. Egentligen har jag inte någon lust att sova, det finns massor att göra, men jobbet kallar i morgon... Bilder kommer efter att vi kommit i ordning och packat upp datorn!

Pausdags igen

Klockan är efter fyra och jag har precis just kommit hem från en danskväll på krogen och står nu och äter nattmat, det vill säga fetaostsallad som jag och Irene åt tidigare ikväll. För en vecka sen sa vi upp vårt internet abbonnemang, och i dag märkte jag att det var bortkopplat. Nu är det alltså bara ha Jarkkos iPad som fungerar om vi vill komma åt internet. Jag har därför beslutat att jag tar en paus från bloggandet och återkommer den sista maj då vi flyttat in i huset. Då slipper jag dessutom ha dåligt samvete för att jag inte bloggar "ordentligt". Följ gärna mina blogguppdateringar via bloglovin.com/se !

2-åringen


Ikea-helgen

Behöver jag ens berätta att jag aldrig någonsin igen kommer få med mig Christine till Ikea? Bilden säger en hel del tycker jag...



Bilen var nästan fullproppad. Tack Christine, jag skulle aldrig klarat av shoppingen helt själv!


Jag + Christine = shopping hela dagen

I morgon bär det av mot Sverige igen på Ikea-resa nummer 2. Jag tänker lämna Jarkko hemma den här gången och tar med mig Christine istället. En win win situation för oss alla tror jag bestämt...

En liten smygtitt








Ja må han leva!


With a little help from my friends...

Yes! Äntligen färdigt!


Bildbomb

Syrran har blivit gammal äldre och bjöd mig och J och några andra vänner på middag i går. Hela dagen gick åt att förbereda maten, men det var det värt. Tusan vad gott det blev!























Med risk för arga kommentarer låter jag bli att lägga upp resten av kvällens bilder...

Vi bor i ett flyttkaos

Jag är inne i en stressig period just nu. Det finns hur mycket som helst att ordna med inför flytten och det tar aldrig slut! Jag har fått några lådor packade i kväll, men det känns som en droppe i havet... Lägenheten börjar mer och mer vändas uppochner och hur mycket man än försöker plocka undan känns det ändå aldrig städat. Nåja, snart är det över!

Bättre sent än aldrig

Jag ska aldrig köpa chinos! Fy vad fula de är!

Ett år senare...






Nyckeljakt

I kväll har jag, om jag plussar ihop alla minuter, letat efter mina spårlöst försvunna nycklar i sisådär en och en halv timme. Utan att överdriva. Jag har vänt ut och in på hela lägenheten och letat på varenda ställe jag kunde tänkas ha lagt dem på. Jag har letat i klädgarderoben, kylskåpet, ja till och med i soporna. Jag hittade dem tillslut, utomhus. Tydligen hade jag dem i fickan då jag var ute och lekte med Shenzi trots att jag tänkte "jag lämnar ytterdörren olåst så jag slipper ta nycklarna med mig".

Söndagsfrilla

Jag hälsade på grannen i morse då jag släppte ut Nala. Jag fick ett flin som hälsning till svar. När jag sen gick förbi spegeln förstod jag varför.


RSS 2.0